Kampagnen slutter om

LaserSlim

Kender du til kampen mod tykkere fedt, og har du brug for hjælp til at reducere de større fedtdepoter? Så er LaserSlim den nemme, og sikre vej til resultater for dig. Hos SHAPES har vi verdens mest innovative slimming teknologi, som kan hjælpe dig med overvægt. 

Du skal vælge LaserSlim, hvis du ønsker:

Verdens mest innovative slimming teknologi
Målrettet de hvide fedtceller
Hjælper på overvægt
Helt naturlig & ingen downtime
Øjeblikkelige resultater
Op til 75% reduktion af stædige fedt depoter
Effektiv fedtreduktion
100% sikker uden risiko
Naturlig & skånsomt

Book et behandlingsforløb til kampagnepris fra 6.000 DKK (Før pris 12.000.-)

Et forløb kan bestå af 4-6 behandlinger med 1 behandling hver 4. uge

Betalingsmuligheder:

MobilePay

Kontanter

Online betaling

Lonnie Unggaard 46 år

Jeg har været overvægtig gennemflere år, og har søgt efter et alternativ til fedtsugning, da jeg ikke ønskede at komme under kniven. Jeg gav LaserSlim en chance, og er blevet overvældet af resultaterne. Jeg har allerede fået mere glæde og selvtillid i hverdagen. 

Anna 32 år

LaserSlim har været den bedste løsning for mig! Mine overarme har altid haft mere fedt en resten af min krop.. Jeg søgte LaserSlim grundet dens effektivitet. Jeg er endelig slippet af med fedtet. Jeg er klar til sommer 🙂

Gilbert 51 år

Nemt og smertefrit. Overrasket over hvor hurigt man kunne se forskel.. Allerede efter anden behandling var jeg lykkelig.. Kan kun anbefale behandlingen. 

Selve teknologien bag behandlingen

LaserSlim er en ikke-invasiv laserbehandling, som er verdens mest innovative slanketeknologi. Ved brug af denne teknologi, slipper du for kirurgisk indgreb, anæstesi og slemme bivirkninger. Du kan hermed tage på arbejde, og leve dit hverdag helt normalt.

Denne behandling benytter en 1060nm diode bølgelængdeteknologi som har en høj tilknytning til det subkutane fedt, med andre ord det “sunde fedt”. Laseren varmer fedtcellerne op, til en temperatur mellem 42-47 grader, hvilket destruerer og smelter cellernes struktur på 20-30 minutter, og sørger for at de ikke kan regenerere. Det betyder at fedtcellerne fjernes permanent fra kroppen, og har ikke mulighed for at danne sig igen. I løbet af 1-2 måneder, vil fedtcellerne naturligt udskilles gennem kroppens metabolisme.

Afbetaling

Synes du at det virker uoverskueligt at betale større beløb ad gangen eller vil du gerne have ekstra på kontoen i tilfælde af spontane regninger? 
Bare rolig, vi har løsningen til dig!

Du har nu mulighed for at få afbetaling hos SHAPES - helt rentefrit og uden gebyrer, dem tager vi os nemlig af. Del din betaling op i mindre bidder, og bliv den bedste version af dig selv for kun 499,- om måneden uanset behandling.

499,- om måneden

Uden renter & gebyrer

Gælder alle behandlinger

Hvad siger kunderne ?

Vi er super glade for alt den positive feedback, vi får fra vores dejlige kunder

Elsebeth har i en længere periode, døjet med tykkere fedt på den nederste del af maven. De fleste oplever en ophobning af de hvide fedtceller, når kost og motion nedprioriteres. LaserSlim er den perfekte løsning til et nemt og smertefrit vægttab. Vores kunde oplever allerede store resultater efter 2. behandling af LaserSlim. 

Gør som Elsebeth og giv denne revolutionerende slanketeknologi en chance! 
Efter din behandling ville du straks kunne opnå resultater

Hvad går behandlingen ud på?

LaserSlim går ind og fjerner de hvide fedtceller fra kroppen. Det hvide fedtvæv indeholder store fedtceller, som findes de fleste steder på kroppen. Det hvide fedtvæv ophobes på kroppen i forbindelse med overvægt. Dette gælder især på maven, omkring hofterne og lårene. Behandlingen er et effektivt redskab for at skabe vægttab, da den destruerer fedtcellerne permanent.

Hvilke resultater kan du forvente?

De bedste resultater ses efter 8-12 uger, hvor kroppens naturlige metabolisme har udskilt den “døde” cellulite. LaserSlim reducerer fedt med 22-24% per behandling, og de fleste kan straks se en tydelig reducering. Behandlingen er egnet til personer, som døjer med overvægt, og tykkere fedtdepoter. Vi anbefaler at du har en BMI på 18-30 for at kunne få det bedste resultat.  

LaserSlim opstrammer dermed også huden, da den arbejder med en bølgelængde på 1060nm, der sammen med nedsmeltningen af fedtet, også vil gøre huden strammere.

Hvis dit fedt måler mindre end 2.5 cm, vil styrken på behandlingen sættes lavere end ved tykkere fedt, hermed vil behandlingstiden også blive kortere, men med lige så stor effekt.

Én ting er dog sikkert: alle oplever synlige resultater, og resultatet vil være permanent.

Før behandlingen

Før du påbegynder dit behandlingsforløb er det vigtigt, at du er blevet målt, vejet og fået taget et førbillede af området. Dette har til formål, at vi sammen kan følge din udvikling og se de endelige resultater.

Vi anbefaler desuden, at du sørger for at havde drukket godt med vand både før og efter behandlingen. 

Efter behandlingen

Der er ingen væsentlige bivirkninger forbundet med behandlingen, og du kan således umiddelbart efter behandlingen fortsætte dagen som planlagt.

De første 24 timer efter behandlingen anbefales det, at du undgår hård, fysisk udfoldelse, da kroppen er blevet sat på arbejde og har brug for at restituere.

Prisen er angivet for et fuldt behandlingsforløb


BMI 18,5-24: 1 område á 4 behandlinger: 12.000 DKK

BMI 25-35: 1 område á 6 behandlinger: 18.000 DKK


→  Book din behandling her

Hvorfor vælge SHAPES ?

100% sikker uden risiko

Permanent resultat

Smertefri behandling

Hurtigt og effektivt

Revolutionerende behandlinger

Evidensbaseret teknologi

Certificeret & godkendt personale

Patenteret & banebrydende teknologi 

Dokumenteret effekt

SPAR lige nu tusindvis på et behandlingsforløb !

Book et behandlingsforløb fra kun 6000 DKK pr. behandling / førpris 12.000.- 

F.A.Q

Hvem kan ikke behandles?

Behandling frarådes hvis du døjer med følgende:

- Hudsygdomshistorik

- Verserende skader eller betændelse.

 - Ar efter operation ikke er fuldt helet.

- Epilepsi historik.

- Tumor historik.

- Patienter med Pacemaker eller hjerteproblemer.

- Patienter med diabetes skal konsultere sin egen læge inden opstart.

- Patienter med metal implantater.

- Gravide kvinder eller ammende kvinder

- Patienter der er behandlet med isotretinoin indenfor 6 måneder.

- Patienter med en fedtprocent under 15%.

Påvirker behandlingen huden og organerne?

Behandlingen benytter en temperatur, som ikke kan være skadelig for huden. Vi starter behandlingen på minimum styrke, for at vurdere hvor meget du kan klare i første omgang. 

Laserbehandlingen kan ikke ramme dybden af organerne, og er derfor helt skånsom og sikker. 

Kan jeg kombinere behandlinger med denne?

Du kan sagtens kombinere denne behandlingen sammen med vores EMSculpting behandling. Vi anbefaler EMSculpting inden din LaserSlim behandling, for at aktivere fedtcellerne, som hermed kan give endnu bedre resultater. Vælger man denne kombination, kan behandlingen fremme kroppens metabolisme. 


Ønsker du at kombinere behandlingen med fedtfrysning, skal der være et interval på 1 uge..

Ødelægger den brune fedtceller? 

Ja. Behandlingen kan også have en effekt på de brune fedtceller, men fjerner primært de hvide fedtceller.

Hvor meget fedt skal jeg have?

Vi anbefaler at du har en BMI på 18-30. Behandlingen fjerner tykkere fedtdepoter, og hjælper på overvægt. Book dig ind til en gratis og uforpligtende konsultation, hvis du er i tvivl om behandlingen er noget for dig.

Er der nogle bivirkninger?

Behandlingen er smertefri, og har ingen slemme bivirkninger. Døjer du med sensitiv hud, kan der opstå lidt rødme, men dette vil aftage i løbet af 48 timer.

kontakt@shapescopenhagen.dk

Roarsvej 6, 2000 Frederiksberg

Skriv til os på Instagram! @shapesofficial_

Mandag-torsdag 08.00-20.00

Fredag 08.00-16.00

Lørdag 10.00-17.00