Kampagnen slutter om

Fedtfrysning

Kender du til kampen mod de stædige fedtdepoter, og oplever du, at uanset hvor sundt du spiser og hvor meget du træner, så kan du simpelthen ikke få det sidste væk? Skal du have hjælp til de stædige fedtdepoter? Så er fedtfrysning den nemme, sikre vej til resultater for dig.. 

Du skal vælge Fedtfrysning, hvis du ønsker:

Optil 90% reduktion af stædige depoter
Eneste løsning på permanent reduktion af stædige depoter
Fjern stædige depoter præcis hvor du ønsker
Naturlig & skånsomt
100% sikker uden risiko
Et permanent resultat

Book et behandlingsforløb til kampagnepris 7.500 DKK (Før pris 15.000.-)

Et forløb bestående af 3 behandlinger – med op til 4 påsætninger 

Forløbet varer 3 måneder med 1 behandling hver 4-6. uge

Betalingsmuligheder:

MobilePay

Kontanter

Online betaling

Karina 36 år

Selvom jeg er fysisk aktiv, har jeg altid kæmpet med en ekstra delle på maven og mine inderlår. Da jeg fandt ud af, at man kunne bruge fedtfrysning til at fjerne det sidste fedt, blev jeg så glad! Efter 3 behandlinger hos SHAPES, har jeg fået formet min krop lige som jeg ville have den! TAK

Lone 52 år

Jeg har gennem mange år været plaget af mine mormorarme, og fedt på maven. Jeg har længe ledt efter et sted, som kunne møde mig prismæssigt – Og det kunne SHAPES. Jeg har fået et fuldt behandlingsforløb for kun 5000kr på både arme OG mave. Jeg er så glad for mit valg af fedtfrysning.

Jesper 26 år

Jeg er SÅ glad for mit resultat hos SHAPES! Jeg har altid trænet og været fysisk aktiv. Men nogle gange har jeg ligget i kalorieoverskud, som har gjort at stædige fedtdepoter har sat sig. Jeg har simpelthen ikke kunne træne dem væk. Jeg har været igennem et forløb hos SHAPES og er så glad for mine stædige fedtdepoter endelig er væk.

Kinga 40 år

Endelig er kommet af med mine ”ridelår”! Jeg træner til dagligt, og er meget fysisk aktivt, men har altid kæmpet med fedt på siden af mine lår. Jeg er så glad for min beslutning med fedtfrysning. Ville ønske jeg havde kendt til behandlingen noget før. Har du også stædige ridelår, er det her løsningen!

Selve teknologien bag behandlingen

Vi udfører vores fedtfrysninger med X-Freeze maskinen, som er bygget ud fra banebrydende og evidensbaseret teknologi - dette er din sikkerhed for det mest optimale resultat og den største sikkerhed. X-Freeze kan skabe synlige og permanente resultater ved hjælp af en sikker og skånsom nedkøling af fedtvævet i et udvalgt område, hvilket resulterer i en nedbrydning af fedtcellerne. De individuelle fedtceller krystalliseres under nedkølingen, hvorefter de udskilles naturligt gennem lymfesystemet.

Denne behandlingsmetode er baseret på en biologisk viden om, at fedtvæv er følsomt over for kulde. Ifølge ekspertudtalelser er kryolipolyse/fedtfrysning den mest effektive, ikke-invasive procedure til permanent reduktion af fedtdepoter. 

Med denne videnskabeligt dokumenterede teknologi kan fedtdepoter reduceres effektivt og bæredygtigt med op til 90 % efter et behandlingsforløb bestående af 3 behandlinger med 4 ugers interval. 

Afbetaling

Synes du at det virker uoverskueligt at betale større beløb ad gangen eller vil du gerne have ekstra på kontoen i tilfælde af spontane regninger? 
Bare rolig, vi har løsningen til dig!

Du har nu mulighed for at få afbetaling hos SHAPES - helt rentefrit og uden gebyrer, dem tager vi os nemlig af. Del din betaling op i mindre bidder, og bliv den bedste version af dig selv for kun 499,- om måneden uanset behandling.

499,- om måneden

Uden renter & gebyrer

Gælder alle behandlinger

Slide 1
Hvad siger kunderne?

Fedtfrysning er løsningen til at fjerne de stædige fedtdepoter! Sophie har længe døjet med ekstra fedt på maven og lårene, og valgte derfor at få fedtfrysning, da det var en hurtig og effektiv løsning til at komme af med fedtet. Mange har ikke tiden til kampen om de sidste centimeter - Her er fedtfrysning en god løsning til dem har en travl hverdag, og vil af med de sidste centimeter uden at skulle igennem fysisk hård træning.

PlayPlay
Slide 2
Hvad siger kunderne?

Vores kunde Kinga er super glad for sit resultat efter hendes behandlingsforløb med fedtfrysning. Kost og træning er desværre ikke altid løsningen for at skille sig af med de stædige fedtdepoter. Kinga har længe døjet med ekstra fedt på hendes ydre lår, de såkaldte “riddelår”. Fedtfrysning er en perfekt løsning, hvor du helt selv kan vælge hvor du vil af med fedtet fra. Denne behandling giver dig muligheden for at optimere og forme din krop, lige som du ønsker.

PlayPlay
Slide 3
Hvad siger kunderne?

Fedtfrysning giver dig muligheden for helt selv at vælge hvor du vil af med fedtet fra! Derfor er behandlingen den perfekte løsning til at optimere og forme din krop lige som du ønsker. Camilla har længe døjet med ekstra fedt på hendes underarme- også kaldt “mormorarmene”. Efter hendes behandlingsforløb, kunne hun se en stor reduktion af fedtet på sine underarme, og har genvundet sin selvtillid igen. Fedtfrysning er en god løsning, hvis du ønsker at skille dig af med fedt i besværlige områder.

PlayPlay
previous arrow
next arrow

Hvad går behandlingen ud på?

Vi udfører vores fedtfrysninger med X-Freeze maskinen, som er bygget ud fra banebrydende og evidensbaseret teknologi – dette er din sikkerhed for det mest optimale resultat og den største sikkerhed. X-Freeze kan skabe synlige og permanente resultater ved hjælp af en sikker og skånsom nedkøling af fedtvævet i et udvalgt område, hvilket resulterer i en nedbrydning af fedtcellerne. De individuelle fedtceller krystalliseres under nedkølingen, hvorefter de udskilles naturligt gennem lymfesystemet.

Denne behandlingsmetode er baseret på en biologisk viden om, at fedtvæv er følsomt over for kulde. Ifølge ekspertudtalelser er kryolipolyse/fedtfrysning den mest effektive, ikke-invasive procedure til permanent reduktion af fedtdepoter. Med denne videnskabeligt dokumenterede teknologi kan fedtdepoter reduceres effektivt og bæredygtigt med op til 90 % efter et behandlingsforløb bestående af 3 behandlinger med 4 ugers interval. 

Hvilke resultater kan du forvente?

Hvornår de endelige resultater af din behandling kan ses, varierer en smule. Vi oplever oftest, at de færdige resultater kan ses 2-3 måneder efter et endt behandlingsforløb.

Dette skyldes i særdeleshed, at vores genetiske udgangspunkt varierer, og at behandlingen netop beror på kroppens naturlige processer - herunder udskillelse af døde fedtceller via kroppens lymfesystem.

Én ting er dog sikkert: alle oplever synlige resultater, og resultatet vil være permanent.

Før behandlingen

Før du påbegynder dit behandlingsforløb er det vigtigt, at du er blevet målt, vejet og fået taget et førbillede af området. Dette har til formål, at vi sammen kan følge din udvikling og se de endelige resultater.

Vi anbefaler desuden, at du sørger for at havde drukket godt med vand både før og efter behandlingen.

Efter behandlingen

Der er ingen væsentlige bivirkninger forbundet med behandlingen, og du kan således umiddelbart efter behandlingen fortsætte dagen som planlagt.

Alt efter behandlingsområde, kan mindre blå mærker forekomme, og du kan opleve let ømhed i dagene efter.

Maven kan være en anelse mere udsat end andre områder. Derfor kan du opleve lettere ømhed og en summende fornemmelse op til 14 dage efter behandlingen. Vi anbefaler, at du undgår at gå i sauna, og at du desuden indtager godt med vand efter behandlingen. 

De første 24 timer efter behandlingen anbefales det, at du undgår hård, fysisk udfoldelse, da kroppen er blevet sat på arbejde og har brug for at restituere.

fedtfrysning

Hvorfor vælge SHAPES ?

100% sikker uden risiko

Permanent resultat

Smertefri behandling

Hurtigt og effektivt

Revolutionerende behandlinger

Evidensbaseret teknologi

Certificeret & godkendt personale

Patenteret & banebrydende teknologi 

Dokumenteret effekt

SPAR lige nu tusindvis på et behandlingsforløb!

Book et behandlingsforløb til kun 7500 DKK pr. behandling / før pris 15.000.-. Ubegrænset antal områder (påsætninger). Dvs. du kan vælge helt op til 3 områder du ønsker at få behandlet pr. behandling. Det kan eksempelvis være  mave, love handles og dobbelthage. 

F.A.Q

Hvor mange behandlinger er der i et fuldt forløb?

Som minimum kræver det 3 behandlinger med 4 ugers mellemrum for at se det endelige resultat. 

Gør behandlingen ondt ? 

Nej, behandlingen er ganske smertefri. Der kan dog opstå lidt gene hvis man ikke har så meget fedt maskinen kan tage fat i.

Hvor lang tid tager en behandling?

Hver behandling tager 70 min.

Hvilke bivirkninger er der med fedtfrysningen?

Der er ikke nogen bivirkninger. Du kan dog få mærker ved behandlingsområdet. De går oftes væk efter et par dage 

Kan jeg få fedtfrysning efter min fødsel? 

Vi anbefaler at der går mindst 6 måneder efter din fødsel, før at du starter dit Fedtfrysnings forløb hos os. Dette skyldes at kroppen har brug for tid til at hele og vokse sig stærk igen, da der sker mange forandringer i kroppen efter en fødsel.

Hvem kan ikke få fedtfrysning?

Hvis du er sund og rask, er der intet der forhindrer dig i at modtage behandlingen.  Du kan ikke få behandlingen hvis du er gravid, har hjerteproblemer, har for lav eller for høj BMI, har åbne ar eller infektioner i kroppen.  Kontakt os på Instagram eller mail, hvis du er i tvivl om du må få behandlingen. 

Book en gratis og uforpligtende konsultation, så du er sikker på at du får den rette behandling til netop dit problem. 

kontakt@shapescopenhagen.dk

Roarsvej 6, 2000 Frederiksberg

Skriv til os på Instagram! @shapesofficial_

Mandag-torsdag 08.00-20.00

Fredag 08.00-16.00

Lørdag 10.00-17.00