Om Teknologien

Bodyshaping

Vores BodyShaping-behandlinger bliver udført med X-Shape maskinen, som er tysk håndbygget kvalitet fra TopLite. Maskinen er bygget ud fra banebrydende og evidensbaseret teknologi, som sikrer dig det mest optimale resultat og den største sikkerhed.


X-Shape leverer infrarød laser, også kaldt ”Skønhedsstråler”, som opstrammer løs hud, giver huden fornyet glød, samt markant reducerer strækmærker og cellulitis. Dette sker gennem en 3-faset behandling bestående af 3 komponenter, som anvendes samtidig; infrarød varme, radiofrekvensenergi og vakuummassage.


Når du bliver behandlet med X-Shape opvarmes og smeltes fedtet i fedtcellerne, og samtidig bliver cellevæggene permeable. Dette betyder, at cellevæggene kan transportere væske, således at det smeltede fedt kan kanaliseres ud igennem huden. Radiofrekvensenergien, og vakuum-rotationsmassagen fremmer regenerering og dannelse af hudens eget kollagen og elastin, hvorved hudstrukturen opstrammes markant.


Fedtfrysning

Vi udfører vores fedtfrysninger med X-Freeze maskinen, som er bygget ud fra banebrydende og evidensbaseret teknologi – dette er din sikkerhed for det mest optimale resultat og den største sikkerhed. X-Freeze kan skabe synlige og permanente resultater ved hjælp af en sikker og skånsom nedkøling af fedtvævet i et udvalgt område, hvilket resulterer i en nedbrydning af fedtcellerne. De individuelle fedtceller krystalliseres under nedkølingen, hvorefter de udskilles naturligt gennem lymfesystemet.


Denne behandlingsmetode er baseret på en biologisk viden om, at fedtvæv er følsomt over for kulde. Ifølge ekspertudtalelser er kryolipolyse/fedtfrysning den mest effektive, ikke-invasive procedure til permanent reduktion af fedtdepoter. Med denne videnskabeligt dokumenterede teknologi kan fedtdepoter reduceres effektivt og bæredygtigt med op til 90 % efter et behandlingsforløb bestående af 3 behandlinger med 4 ugers interval.

EMSculpting

EMSculpting er en ny, revolutionerende og klinisk dokumenteret maskine, der bruger elektromagnetisk energi (HIFEM =High-Intensity Focused Electromagentic) til at fremkalde toniske muskelsammentrækninger. Denne magnetisme fremprovokerer sammentrækninger af musklerne, hvor du på 30 minutter gennemgår 20.000 af dem, hvilket svarer til 20.000 mavebøjninger/squats. EMSculpting anvender høj-intensitets fokuseret elektromagnetisk energi, til at reducere fedt, samt styrke musklerne primært i mave og balle-regionerne.


Behandlingen er en sikker og effektiv mulighed for en ikke-kirurgisk kropsformning. I samspil med øget muskelvækst og aktivitet i muskelfibrene, øges forbrændingen og deraf en reduktion af fedtmassen. Dette resulterer i større og stærkere muskler, og hermed en mere tonet krop.


Kliniske studier viser, at man i gennemsnit øger sin muskelmasse med 16% og tab af fedtdepoter med 19%. Personer med splittede mavemuskler har oplevet 11% mindre mellemrum mellem mavemusklerne og 80% havde markant løft af ballerne. Dette er målingen efter 4 behandlinger med EMSculpting. Behandlingen har en tilfredsheds garanti på 96%. Effekten kan umiddelbart ses lige efter behandlingen - men den endelige effekt ses efter flere uger, da musklerne skal danne nye celler, samt udskille fedtsyrer.

LaserSlim

LaserSlim er en ikke-invasiv laserbehandling med fokus på innovativ slanketeknologi.

Maskinen udsender laser med specifikke bølgelængder, som ødelægger fedtcellerne på kun 20 minutter. Fedtet bliver elimineret af metabolismen og kunden vil straks opnå en tydelig fedtreducering. Maskinen bruger en 1060nm laser, som kan skabe nøjagtig fedtreduktion, fedtsmeltning og andre funktioner. Laseren virker direkte på det pågældende fedtområde, uden at ødelægge huden. Det opløste og ødelagte fedt, vil forsvinde gennem kroppens egen naturlige proces af metabolisme. Effekten af behandlingen kan bedst ses efter 4-6 uger.


Under behandlingen vil der blive justeret på temperaturen af behandlingen

Laserenergien kommer op 42-47 grader for at kunne ødelægge fedtcellerne. Dette vil ikke ødelægge kroppens væv i det behandlede område. Instrumenterne har et kølesystem, som forbedrer komforten samt giver beskyttelse til huden.


LaserSlim er den første ikke-invasive behandling, som kan give hurtige, ikke-kirurgiske og smertefrie resultater når det kommer til vægttab og formning af kroppen. Denne behandling gør det nemt at tabe sig uden smerter, eller bivirkninger. Denne form for behandling påvirker ikke dit hverdagsmønster, og der opstår ingen fysiske udfordringer. Da maskinen har tilknyttet flere instrumenter, er det muligt at få behandlet flere områder på en gang. 

kontakt@shapescopenhagen.dk

Roarsvej 6, 2000 Frederiksberg

Skriv til os på Instagram! @shapesofficial_

Mandag-torsdag 08.00-20.00

Fredag 08.00-16.00

Lørdag 10.00-17.00