Kampagnen slutter om

Bodyshaping

Ønsker du at opstramme løs hud, slippe af med strækmærker og/eller cellulitis bestemte steder på kroppen? Så er Bodyshaping  løsningen for dig.

Behandlingen er baseret på dokumenteret, naturlig og smertefri teknologi som skaber fantastiske resultater når det kommer til optimering af kroppens form og udseende.  

Et anbefalet forløb lyder på 6-8 behandlinger over 4-8 uger 

Du skal vælge Bodyshaping, hvis du ønsker:

Opstramining af løs hud
Reducering af cellulitis
Mindsker strækmærker
98% kundetilfredshed
Naturlig reproduktion af kollagen & elastin
Tilbageholder aldringsprocessen
Fornyet glød & ensartet hudstruktur
Et resultat, der holder i årevis
Naturligt & skånsomt
100% sikker uden risiko

Book én behandling til ét område kampagnepris til kun 1500,- (Førpris 3000.-)

Behandling af to områder koster  kun 2500,- (Førpris 5000.-)

Vi anbefaler et forløb på 6-8 behandlinger over 4-8 uger

Betalingsmuligheder:

MobilePay

Kontanter

Online betaling

Elisa 33 år

Efter min fødsel har jeg kæmpet med løs hud, og strækmærker på maven. Jeg troede ikke at jeg kunne gøre noget ved det, indtil jeg fandt SHAPES. Jeg var lidt skeptisk, men efter 6 behandlinger med BodyShaping er min mave næsten som inden jeg fik børn. Jeg er så glad og taknemlig!

Mathilde 24 år

Jeg har altid været genetisk plaget af appelsinhud – specielt på mine baller og lår! Allerede efter få behandlinger med BodyShaping hos SHAPES, kunne jeg se stor forskel. Jeg har fået meget mere selvtillid, og viser min ben frem, mere end nogensinde før!

Laura 44 år

Jeg har kun fået to behandlinger med BodyShaping, og jeg kan allerede se en tydelig forskel! Jeg har været igennem et vægttab og er derfor plaget af løs/slap hud som er lidt ”grumset”. Glæder mig til at få mine sidste behandlinger, så jeg kan blive mere komfortabel i min krop.  

Tim 38 år

Jeg sidder meget ned på mit arbejde, og har ikke haft tid til at træne særligt meget. Min krop trængte til lidt opløftning og opstramning. BodyShaping behandlingen har fornyet min hud – Min hudstruktur er mere jævn og har fået en flot glød. Den er blevet mere stram. Behandlingen har givet mig mere end jeg turde håbe på. 

Selve teknologien bag behandlingen

Vi udfører vores Bodyshaping-behandlinger med X-Shape maskinen, som er tysk håndbygget kvalitet fra Toplite. Maskinen er bygget ud fra banebrydende og evidensbaseret teknologi, som sikrer dig det mest optimale resultat og den største sikkerhed. 

X-Shape leverer infrarød laser, også kaldet "skønhedsstråler", som opstrammer løs hud, giver huden fornyet glød, samt reducerer strækmærker og cellulitis.

Dette sker igennem en 3-faset behandling bestående af 3 komponenter, som anvendes samtidig; infrarød varme, radiofrekvensenergi og vakuummassage.

Slide 1
Hvad siger kunderne?

Lene har valgt BodyShaping, da hun med alderen har kunne mærke ændringer på sin krop, som løsere hud og appelsinhud på hendes lår. Kvinder oplever i højere grad udvikling af appelsinhud end mænd, da vi konstant oplever hormonelle forandringer, og generelt har naturligt mere fedt på kroppen. Appelsinhuden består af små hulrum i bindevævet, hvor fedtet kan ophobe sig - Dette kommer til syne som ujævn og bulet hud. Ved brug af vores BodyShaping behandling kan du skille dig af med dette problem.

PlayPlay
Slide 2
Hvad siger kunderne?

Mange oplever løs hud og strækmærker på maven efter deres graviditet - En af dem er Gitte. Selvom man er i god form og vedligeholder sin kost, er den løse hud og strækmærkerne som regel kommet for at blive.
Under graviditeten bliver maveskindet strakt maksimalt ud, hermed bliver de elastiske fibre overstrakt hvilket kan medføre at fibrene bliver beskadiget, så de ikke kan trække sig helt sammen igen. Her spiller vægt ikke en rolle, da det handler om hudens elasitet og ikke fedtdepoterne. BodyShaping stimulerer kroppens naturlige produktion af kollagen og elastin, som er med til at fjerne løs hud og strækmærker.

PlayPlay
Slide 3
Hvad siger kunderne?

Vi er super glade for alt den positive feedback, vi får fra vores dejlige kunder, som har været igennem Bodyshaping-forløb hos os. En af dem er Simone Cameron, som allerede efter sin første behandling så en synlig forbedring af aldersrelateret løs hud på maven. Som hun selv beskriver det i videoen, så kom hun til os, fordi hun døjede med ujævn og "nupret" hudstruktur på maven. Dette vil oftest vise sig hos kvinder i slutningen af 20'erne og starten af 30'erne, fordi huden helt naturligt lider et tab af elastin og kollagen, og derfor kan syne løs og ujævn på trods af, at man dyrker motion og spiser varieret. Problemet er med andre ord ikke en konsekvens af vægtøgning, men derimod en konsekvens af hudens helt naturlige aldringsproces.

PlayPlay
previous arrow
next arrow

Hvilke resultater kan du forvente?

Hvornår de endelige resultater af din behandling kan ses, varierer en smule. Vi oplever oftest, at de færdige resultater kan ses efter 2 ugers endt forløb. 

Én ting er dog sikkert: alle oplever synlige resultater, og resultatet vil være permanent.

Før behandlingen

Inden din første behandling skal du måles og vejes samt have taget et billede af området, så vi kan følge udviklingen undervejs samt se den store forskel efter forløbet.

Der er opsyn og kommunikation under hele behandlingen, da den for nogle kan føles lidt ubehagelig, men den må ikke være smertefuld. Oplever du det, skal du sige det til din behandler, der så vil skrue ned for styrken.

Efter behandlingen

Det varierer hvor hurtigt resultaterne kan ses på kroppen. 

Efter de anbefalede behandlinger kan du se og mærke en tydelig forskel af hudens struktur, samt reducering af løs hud, strækmærker og appelsinhud.

Det endelige resultat af behandlingen vil først vise sig 2 uger efter endt forløb. 

Hvad går behandlingen ud på?

Når du bliver behandlet med X-Shape opvarmes og smeltes fedtet i fedtcellerne, og samtidig bliver cellevæggene permeable. Dette betyder med andre ord, at cellevæggene kan transportere væske, således at det smeltede fedt kan kanaliseres ud igennem huden. Radiofrekvensenergien, og vakuum-rotationsmassagen fremmer regenerering og dannelse af hudens eget kollagen og elastin, hvorved hudstrukturen opstrammes markant. 

Hvilke resultater kan du forvente?

Hvornår de endelige resultater af din behandling kan ses, varierer meget. Nogen vil opleve at der er synlig forandring efter bare 2-3 behandlinger, mens der for andre kan gå op til 6 måneder, før det endelige resultat er synligt.  

Dette skyldes i særdeleshed, at vores genetiske udgangspunkt varierer, og at behandlingen netop beror på kroppens naturlige processer - herunder reproduktion af kollagen og elastin samt fedtforbrænding.

Én ting er dog sikkert: alle oplever synlige resultater, og resultatet vil være permanent.

Før behandlingen

Før du påbegynder dit behandlingsforløb er det vigtigt, at du er blevet målt, vejet og fået taget et førbillede af området. Dette har til formål, at vi sammen kan følge din udvikling og se de endelige resultater.

Vi anbefaler desuden, at du sørger for at havde drukket godt med vand både før og efter behandlingen. 

Efter behandlingen

Der er ingen væsentlige bivirkninger forbundet med behandlingen, og du kan således umiddelbart efter behandlingen fortsætte dagen som planlagt.

Alt efter behandlingsområde, kan mindre blå mærker forekomme, og du kan opleve let ømhed i dagene efter.

Maven kan være en anelse mere udsat end andre områder. Derfor kan du opleve lettere ømhed og en summende fornemmelse op til 14 dage efter behandlingen. Vi anbefaler, at du undgår at gå i sauna, og at du desuden indtager godt med vand efter behandlingen. 

De første 24 timer efter behandlingen anbefales det, at du undgår hård, fysisk udfoldelse, da kroppen er blevet sat på arbejde og har brug for at restituere.

Bodyshaping

Førpriser:

Hals (1 område): 3000 DKK
Nakke (1 område): 3000 DKK

Øvre bryst (1 område): 3000 DKK
Kavalergang (1 område): 
3000 DKK

Mormorarme (2 områder): 5000 DKK

Sider (hofte til underarm - 2 områder): 5000 DKK
Øvre mave (1 område): 
3000 DKK
Nedre mave (1 område): 
3000 DKK
Hel mave (2 områder): 
5000 DKK
Love handles (hofter - 2 områder): 
5000 DKK

Øvre Ryg (1 område): 3000 DKK
Ryg (2 område5): 
5000 DKK
Lænd (1 område): 
3000 DKK

Numse (2 områder): 5000 DKK
Frontlår (2 områder): 5000 DKK
Inderlår (2 områder): 5000 DKK
Baglår (2 områder): 5000 DKK


→  Book din behandling her

Hvorfor vælge SHAPES ?

100% sikker uden risiko

Permanent resultat

Smertefri behandling

Hurtigt og effektivt

Revolutionerende behandlinger

Evidensbaseret teknologi

SPAR lige nu tusindvis på et behandlingsforløb !

Book din første behandling og få resten af dit forløb til kampagnenprisen! 

Vi anbefaler at du booker dine to første bookinger og løbende booker dine kommende tider sammen med behandleren, da det er forskelligt fra person til personer hvor mange behandlinger der skal til for at udrede problemområdet.

F.A.Q

Hvor mange behandlinger er der i et fuldt forløb?

Et fuldt behandlingsforløb med BodyShaping består af ca. 
6-8 behandlinger over 4-6 uger.,afhængigt af hvordan din krop tager i mod behandlingen. Det er individuelt fra person til person, hvor hurtigt man kan se resultaterne. 

Gør behandlingen ondt?

BodyShaping behandlingen er smertefri. Det kan være individuelt fra person til person, hvordan det føles. Behandlingen kan have en varm og sugene følelse på det behandlingsområdet. 

Hvor lang tid tager en behandling?

Behandlingen tager ca. 20-35 minutter pr. område

Hvilke bivirkninger er der ved behandlingen?

BodyShaping behandlingen er 100% uden risiko. Efter behandlingen kan der opstå få bivirkninger som enkelte mærker på huden. Dette er meget normalt og vil forsvinde i løbet af 3-4 dage.

Book en gratis og uforpligtende konsultation, så du er sikker på at du får den rette behandling til netop dit problem. 

Kan jeg få BodyShaping efter min fødsel?

Er du gravid eller ammende, anbefaler vi at du venter med din BodyShaping behandling, til efter du har født og til du er stoppet med at amme. Dette vil sikre dig det bedre resultat. Vi anbefaler at du venter 2-3 måneder efter din fødsel før du starter dit behandlingsforløb. Dette skyldes at kroppen har brug for tid til at hele og vokse sig stærk igen, da der sker mange forandringer i kroppen efter en fødsel.

Hvem kan ikke få BodyShaping?

Hvis du er sund og rask, er der intet der forhindrer dig i at modtage behandlingen.  Du kan ikke få behandlingen hvis du er gravid, har hjerteproblemer, har for lav eller for høj BMI, har åbne ar eller infektioner i kroppen.  Kontakt os på Instagram eller mail, hvis du er i tvivl om du må få behandlingen. 

Book en gratis og uforpligtende konsultation, så du er sikker på at du får den rette behandling til netop dit problem. 

kontakt@shapescopenhagen.dk

Roarsvej 6, 2000 Frederiksberg

Skriv til os på Instagram! @shapesofficial_

Mandag-torsdag 08.00-20.00

Fredag 08.00-16.00

Lørdag 10.00-17.00