Før & Efter

Har du også udfordringer med løs hud, stædige fedtdepoter, cellulitis og strækmærker?  Eller ønsker du at få en tonet og markeret krop, der også tilbageholder aldringsprocessen?  Vi kan hjælpe dig med at skabe fantastiske resultater på kort tid, som holder permanent. Hos SHAPES stræber vi efter at kunne give dig de bedste resultater, så du kan komme i mål med din drømmekrop. 

Fedtfrysning

Fedtfrysning reducerer de stædige fedtdepoter, der ikke vil forsvinde med kost og træning. Denne behandling giver dig mulighed for at fjerne fedtdepoter fra et helt valgfrit område på kroppen. På denne måde kan du optimere og forme din krop lige som du ønsker!

Behandling af maven

Lone har efter 3 behandlinger, fået reduceret fedtet på maven

Hun har samlet tabt 3 cm i omkreds rundt om maven. 

Behandling af hofter

Efter 3 behandlinger fik Simona endelig skilt sig af med de stædige fedtdepoter på hofterne, også bedre kendt som "Love Handles" 

Hun har samlet tabt 4 cm i omkreds rundt om hofterne. 


Behandling af "englevinger"

Efter 3 behandlinger fik Mona reduceret fedt på underarmene med næsten 100%. 

Hun har tabt  2 cm i omkreds rundt om låret.


Behandling af rygdeller

Hanne er efter 3 behandlinger med fedtfrysning, kommet af med sine rygdeller.

Desuden har hun tabt samlet 4 cm i omkreds rundt om låret.


BodyShaping

BodyShaping opstrammer løs hud, fjerner reducerer strækmærker og appelsinhud. Behandlingen fremmer regenerering og dannelse af hudens eget kollagen og elastin, hvorved hudstrukturen opstrammes markant!

Behandling af baller + lår

Dette resultat er opnået efter 8 behandlinger af BodyShaping på 8 uger. Der ses en tydelig reducering af appelsinhud på baller og lår. 

Behandling af baller

Dette resultat er opnået efter 4 behandlinger af BodyShaping på 4 uger. Kundens ønske var at skille sig af med sin strækmærker på ballerne. 

Behandling af maven

Denne kunde har opnået dette resultat efter kun 2 ud af 6 behandlinger med BodyShaping. Der ses en tydelig reducering af løs hud på maven, samt en mere jævn hudstruktur. 

Behandling af lår

Trine har opnået dette resultat efter 5 behandlinger af BodyShaping, Der ses en tydelig reducering af strækmærker.

EMSculpting

EMSculpting øger samt toner muskelmassen på et ønsket område. Denne behandling giver dig mulighed for at bygge, markere og vedligeholde din muskelmasse, samt fikse problemer som delte mavemuskler eller tab af muskler grundet ældring. 

Behandling af mave

Dette resultat er opnået efter 4 behandlinger med EMSculpting. Kunden ønskede at tone samt vedligeholde sin muskelmasse sideløbende med sin træning.

Behandling af mave

Dette resultat er opnået efter 4 behandlinger af EMSculpting med 14 dages interval. Der ses en tydelig opstramning af maven. 

Behandling af maven

Denne kunde ønskede en opstramning af maven, samt øgning af muskelmassen. Resultatet er opnået med 6 behandlinger på 14 dage. 

Behandling af baller

Dette resultat er opnået med EMS klippekort på 8 behandlinger, og er brugt sideløbende som boost til styrketræning. Dette resultat er opnået med to behandlinger om ugen på 1 måned.